2020-05-04 18:28:07

Izjava roditelja o ispunjavanju uvjeta za pohađanje nastave od 11. svibnja 2020.

Poštovani roditelji,

sukladno Uputama HZJZ i Preporukama za organizaciju rada u razrednoj nastavi MZO, pripremamo mogućnost organiziranja mješovitog oblika nastave i zbrinjavanja učenika od 1. do 4. razreda.

Obzirom da i dalje postoji opasnost povećanog rizika zaraze virusom COVID-19, potiče se i dalje ostanak kod kuće sve djece za koju je to moguće osigurati. Nastava na daljinu će se i dalje redovito održavati na način kao proteklih tjedana.
Ako ipak, zbog potreba obavljanja posla izvan kuće oba roditelja, postoji problem zbrinjavanja djece i ukoliko su ispunjeni drugi propisani uvjeti, roditelji učenike mogu prijaviti za dolazak u školu.

U privitku potražite obrazac IZJAVE koji je potrebno pažljivo pročitati te, ukoliko smatrate da su za Vaše dijete zadovoljeni navedeni uvjeti, isprintati i potpisati od strane oba roditelja.
Potpisani skenirani obrazac pošaljite na e-mail škole ( osbrajda2@gmail.com ) ili  ubacite u poštanski sandučić škole (ispred glavnog ulaza) najkasnije DO SRIJEDE 6.05.2020.godine u 12 sati.

Detaljnije informacije o organizaciji nastave u školi za ove učenike dobit ćete od učiteljica u četvrtak 7. svibnja 2020. godine.


Osnovna škola "Brajda" Rijeka